صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 09:35  -   1398/05/06 ارسال به دوستان

نایب قهرمانی دختران بسکتبالیست‌ دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در کشور

در مسابقات بسکتبال دختران دانشگاه‌های آزاد اسلامی سراسر کشور ویژه دانشجویان، تیم بسکتبال دختران دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، موفق به کسب عنوان نایب قهرمانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مسابقات که با حضور ۷ تیم و دو گروه ۴ و ۳ تیمی و به میزبانی واحد کرمان برگزارشد؛ تیم قزوین در بازی اول موفق شد تیم البرز را با نتیجه قاطع ۶۰- ۴۶ شکست دهد.

در بازی دوم تیم قزوین مقابل تیم میزبان مسابقات قرار گرفت و در یک بازی دیدنی و جذاب و تنها با دو امتیاز اختلاف بازی را با نتیجه ۵۰ - ۴۸ واگذار کرد.

اما در بازی سوم تیم قزوین برابر تیم فارس با نتیجه ۶۹ - ۶۰ به پیروزی رسید و به عنوان سرگروه به مرحله بعد صعود کند.

در بازی نیمه نهایی نیز تیم خوب قزوین موفق شد در یک بازی هماهنگ و منسجم با نتیجه ۵۹-۴۶ تیم همدان را شکست داده و به فینال راه پیدا کند.

در بازی فینال تیم قزوین بار دیگر با تیم فارس روبه‌رو شد و در یک بازی نزدیک و دیدنی و تنها با یک امتیاز اختلاف و با نتیجه ۴۸-۴۷ بازی را واگذار کرد و به عنوان نایب قهرمانی این دوره از مسابقات رسید. تیم همدان نیز عنوان سومی را به دست آورد.

‌هانیه‌ هاشمی، حدیثه درویشوند، شقایق رحمانی، عاطفه طاهرخانی،‌ هانیه رحیمی، محدثه گودرزوندچگینی، فاطمه ملک‌دوست، یاسمن گیلکی، فاطمه باباخداوردی و فرناز داداشی بازیکنان تیم بسکتبال دختران دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را تشکیل می‌دادند و فرانک عبداللهی به عنوان مربی و حمیده پیروز به عنوان سرپرست این تیم را همراهی می‌کردند.