تاریخ و زمان انتشار : 13:28  -   1398/03/05 ارسال به دوستان

با حضور پدر علم مهندسی پزشکی ایران در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صورت گرفت؛
بررسی تفکر سیستمی و نگرش سایبرنتیکی در مهندسی پزشکی

نشستی تخصصی با حضور پروفسور سید محمدرضا هاشمی گلپایگانی به منظور بررسی مباحثی در خصوص علم مهندسی پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این نشست تخصصی که به همت دانشکده مهندسی برق، پزشکی و مکاترونیک و با حضور پرشور دانشجویان و علاقه‌مندان مهندسی پزشکی برگزار شد، پروفسور سید محمدرضا هاشمی گلپایگانی که به پدر علم مهندسی پزشکی در ایران مشهور است، به بیان مطالبی تخصصی در این زمینه پرداخت.

کنترل زیستی، مدلسازی زیستی، پردازش زیستی و ... از جمله مباحثی بود که پروفسور هاشمی گلپایگانی در این نشست به بیان آن‌ها پرداخت.

پروفسور سید محمدرضا هاشمی گلپایگانی با بیان این که امروزه علم سيستم و سايبرنتيك در جهان به عنوان يكي از علوم پيشرو كه توانايي پاسخگويي به بسياري از سوالات و ابهامات دنياي علم را دارد، مطرح مي‌باشد، افزود: آنچه اين علم را از ساير علوم رايج متمايز مي‌سازد، نگاه واقعي آن به پديده‌ها بر اساس تفكر سيستمي، در نظر گرفتن تعاملات و توجه به نقش برتر اطلاعات در سه‌گانه ماده-انرژي-اطلاعات مي‌باشد.

در حاشیه‌ی این نشست، دکتر موسی‌خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز ضمن تقدیر از حضور پروفسور هاشمی گلپایگانی، بر استفاده از ظرفیت‌های علمی ایشان تاکید کرد.