صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 13:09  -   1398/02/25 ارسال به دوستان

به مناسبت چهلمین سالگرد شهادت استاد مطهری برگزار می‌شود؛
مسابقه کتابخوانی اینترنتی "مسئله حجاب" ویژه استادان، کارکنان و دانشجویان

به مناسبت چهلمین سالگرد شهادت استاد شهید مطهری، مسابقه کتابخوانی اینترنتی «مسئله حجاب» ویژه استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، با توجه به اهمیت کتاب و کتاب‌خوانی در رشد و اعتلای فکری و فرهنگی جامعه، مسابقات کتابخوانی با محوریت کتاب‌های شهید مطهری به صورت دوره‌ای برگزار می‌شود.

نحوه برگزاری این مسابقات بدین شکل است که یک کتاب یا بخشی از یک کتاب شهید مطهری به عنوان منبع مسابقه مشخص می‌شود. منبع مسابقه به چند قسمت تقسیم می‌شود و شما باید در هر مرحله از این مسابقه متن قسمت مربوطه را مطالعه و به سؤالات پاسخ دهید.

در صورتی که بتوانید امتیاز حد نصاب را کسب کنید، وارد مرحله بعد می‌شوید و به همین ترتیب بعد از اتمام همه مراحل در آزمون پایانی مسابقه که از کل منبع مسابقه استخراج شده است، شرکت می‌کنید.

اگر کاربر در هر مرحله نتواند امتیاز حدنصاب را کسب کند برای شرکت مجدد در آزمون آن مرحله باید یک روز صبر کند. مجموع امتیازاتی که کاربر در هر مرحله کسب می‌کند امتیاز نهایی او را تشکیل می‌دهد. در پایان هر مسابقه براساس امتیازات کاربران و با قید قرعه به نفرات برتر جوایزی اهدا می‌شود.

منبع این مسابقه صفحات ۶۲ تا ۱۱۱ و صفحات ۲۱۹ تا ۲۲۹ از کتاب "مسئله حجاب" اثر استاد شهید مطهری است و فایل الکترونیکی منبع مسابقه به صورت رایگان در اختیار شرکت‌کنندگان قرار می‌گیرد.

شرکت در مسابقه از طریق سامانه و اپلیکیشن جامع استاد مطهری به شرح ذیل می‌باشد :

آدرس مستقیم شرکت در مسابقه:  http://lms.motahari.ir/match

آدرس مستقیم دانلود اپلیکیشن:   Motahari.ir/app

آدرس مستقیم دانلود جدول (کد اختصاصی همه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی): Motahari.ir/help

زمان شرکت در مسابقه 10/03/98 می‌باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با دفتر مطالعات و پژوهش‌های فرهنگی (داخلی 6006) تماس حاصل فرمایید.