تاریخ و زمان انتشار : 12:17  -   1398/02/23 ارسال به دوستان

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با رشته ورزشی پیلاتس در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

کارگاه آموزشی آشنایی با رشته ورزشی پیلاتس ویژه دانشجویان دختر در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این کارگاه آموزشی که با حضور چشمگیر دانشجویان دختر این دانشگاه در سالن ورزشی امینی برگزار شد؛ اصلانی، مسوول رشته پیلاتس استان قزوین به تاریخچه این رشته در دنیا و کشورمان اشاره کرد و گفت: این رشته توسط یوزف پیلاتس آلمانی در دهه 80 میلادی در دنیا ابداع شد و از سال 1385 در ایران فعالیت خود را آغاز کرد و در حال حاضر نزدیک به 9 سال است که این رشته در استان قزوین فعال می‌باشد.

مسوول رشته پیلاتس استان قزوین، این رشته را ترکیبی از رشته‌های یوگا، رزمی، وزنه برداری و چند رشته دیگر دانست و اظهار داشت‌: این رشته سه فاکتور قدرت، انعطاف و تعادل را به طور همزمان دارد و تنها رشته‌ای است که همه‌ی گروه‌های سنی حتی افراد آسیب دیده با مجوز پزشک می‌توانند در آن فعالیت کنند.

وی با اشاره به برگزاری این کارگاه در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، گفت: استقبال دانشجویان این دانشگاه از این کارگاه خیلی خوب بود و امیدوارم در آینده بتوانیم این رشته را گسترش دهیم.

شایان ذکر است؛ این کارگاه توسط امور فوق برنامه خواهران اداره کل امور ورزش دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.