تاریخ و زمان انتشار : 15:02  -   1398/02/16 ارسال به دوستان

با حضور مدیرکل تربیت بدنی استان قزوین صورت گرفت؛
تجلیل از نفرات برتر ورزشی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

طی مراسمی با حضور عباس علایی مقدم مدیر کل ورزش و جوانان استان قزوین،‌ دکتر موسی‌خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و هیات رییسه این دانشگاه از نفرات برتر در مسابقات مختلف ورزشی و فرهنگی تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم باشکوه که در سالن ورزشی امینی این دانشگاه و با استقبال پرشور دانشجویان برگزار شد، تیم‌های ورزشی با اجرای حرکات نمایشی و دیدنی، توانایی‌های خود را به نمایش گذاشتند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این مراسم گفت: وظیفه‌ی خود می‌دانم از تلاش‌های همه‌ی دانشجویان عزیز که در حوزه‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی می‌درخشند و مایه‌ی افتخار دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی ایران می‌شوند تقدیر و تشکر کنم.

دکتر موسی‌خانی تصریح کرد:‌ بی‌شک همه‌ی آن‌هایی که در راستای تعالی علم، روح و فکر و جسم تلاش می‌کنند می‌توانند پیشتازان عرصه‌های مختلف کاری بوده و تمامی عزیزانی که می‌توانند به این دانش روز خود را مزین کنند، می‌توانند جلوتر از سایرین باشند.

وی ضمن تبریک به دانشجویان برتر، اظهار داشت: بدانید بهترین زمان عمر خود را سپری می‌کنید که قابل ذخیره کردن نیست؛ لذا هر قدر که می‌توانید از عمر خود استفاده کنید، قطعا شما می‌توانید در عرصه‌های مختلف زندگی، موفق باشید.

دکتر موسی‌خانی افزود: در همین رابطه حضرت علی (ع) می‌فرمایند در عمر خود از طلا و نقره بخیل‌تر باشید و این نشان دهنده‌ی ارزش زمان و عمر است؛ بدانید آن‌هایی که در عرصه‌ی ورزش با تحمل سختی‌ها تمرینات ورزشی را به خوبی انجام می دهند در کار هم ثابت قدم هستند.

در ادامه‌ی این مراسم با اهدای لوح و جوایز نقدی از استادان، کارکنان و دانشجویان برتر مسابقات ورزشی و فرهنگی که در سطح کشور، استان و دانشگاه حائز رتبه‌ی برتر شدند، تجلیل شد.