تاریخ و زمان انتشار : 14:10  -   1397/07/08 ارسال به دوستان

با حضور دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صورت گرفت؛
ارائه دستاوردهای علمی، فرهنگی و پژوهشی در نمایشگاه "یاد یاران"

نمایشگاه بزرگ "یاد یاران" با هدف ارائه و معرفی دستاوردهای علمی، فرهنگی و پژوهشی موسسات آموزشی مختلف و تجدید بیعت با آرمان‌های امام راحل، با حضور چشمگیر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه‌ آزاد اسلامی قزوین، در این نمایشگاه که به میزبانی پارک لاله تهران برگزار شد، دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور،‌ آخرین دستاوردهای علمی، فرهنگی و پژوهشی خود را به نمایش گذاشتند.

در این نمایشگاه، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز به نمایندگی از دانشگاه‌ آزاد اسلامی، آخرین محصولات و دستاوردهای علمی، فرهنگی و پژوهشی خود از جمله ربات امدادگر واقعی، ربات پرنده، ربات زیر دریایی، ربات اَت ورک و همچنین آثار هنری خوشنویسان دانشجو و تصاویر فعالیت‌های فاخر فرهنگی را ارائه کرد.

این نمایشگاه با حضور نمایندگان بسیج وزارت صنعت، معدن و تجارت، اقتصاد و دارایی، وزارت ارتباطات، وزارت جهاد کشاورزی و دانشگاه های امیر کبیر، شریف، شهید بهشتی و واحدهای آزاد اسلامی پرند با هدف نمایش آثار علمی، فرهنگی و پژوهشی برگزار شد.

در این نمایشگاه ضمن به نمایش گذاشتن ادوات نظامی، پنج موضوع شامل ارائه نقش و عملکرد بسیج ادارات در دفاع مقدس، به نمایش گذاشتن دستاورد‌های ادارات و وزارتخانه‌ها از انقلاب تاکنون و تبیین نقش اقتصاد مقاومتی برای حمایت از کالای ایرانی توسط وزارتخانه‌های اقتصاد پایه مورد توجه قرار گرفت.

برپایی میز مشاوره و خدمت شامل خدمات آب و برق، خدمات بهزیستی و تامین اجتماعی، مشاوره‌های حقوقی، مالیات و بانکی، خدمات تلفن همراه و ارتباطات و فناوری اطلاعات، خدمات پزشکی و تست سلامت و تغذیه و اجرای برنامه‌های ورزشی و فرهنگی هم از موضوعات مورد توجه در این نمایشگاه بود.