تاریخ و زمان انتشار : 13:27  -   1397/06/13 ارسال به دوستان

دانشگاه آزاد اسلامی قزوین میزبان کنفرانس بین المللی آسایهل ۲۰۱۸

بر اساس اعلام انجمن مؤسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا (ASAIHL)، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان برگزار کننده کنفرانس سالانه این انجمن در سال 2018 معرفی شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، کنفرانس آسایهل 2018 (ASAIHL Conference 2018) از تاریخ 20 تا 22 آذر ماه سال جاری در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با محور اصلی "نقش دانشگاه های خصوصی و غیر انتفاعی در گسترش و ارتقاء آموزش عالی"، برگزار خواهد شد.

"روش های آموزشی و بازخوردهای آن در آموزش عالی"، "توسعه و بهبود کیفیت برنامه درسی با رویکردهای نوین در آموزش عالی" و "بررسی روش های آموزشی در آموزش عالی در رشته های خاص" از محورهای فرعی این کنفرانس خواهند بود.

با توجه به اهمیت موضوع و نقش مهم دانشگاه‌ها در توسعه و پیشرفت آموزش عالی در سطح کشور و  با هدف بهره‌مندي از تجربيات علمی و عملی محققان فرهیخته، علاقه مندان می توانند مقالات ارزشمند و اثرگذار خود را به دبیرخانه این کنفرانس ارسال نمایند. اطلاعات بیشتر در خصوص تاریخ‌های مهم، نحوه ثبت نام و شرکت در کنفرانس و دیگر موارد مورد نیاز در وب‌سایت کنفرانس به آدرس www.asaihl2018qiau.org  قابل مشاهده است.

شایان ذکر است؛ مهلت ارسال مقالات به دبیرخانه کنفرانس تا تاریخ 31 شهریور ماه 97 تمدید شده است.