تاریخ و زمان انتشار : 13:35  -   1397/06/11 ارسال به دوستان

قهرمانی تیم دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات ملی سازه های ماکارونی

ششمین دوره مسابقات ملی سازه های ماکارونی به میزبانی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با قهرمانی تیم دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در گرایش سازه های ستون فشاری همراه بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مسابقات که به همت معاونت پژوهشی دانشگاه خواحه نصیرالدین طوسی و انجمن کشوری سازه های ماکارونی ایران در سه گرایش راندمان، سنگین و ستون فشاری برگزار گردید، در دو بخش دانشجویی و دانش آموزی بیش از 200 سازه بارگزاری شد.

در گرایش ستون فشاری این مسابقات سازه تیم East bridge دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با تحمل وزن 1088 کیلوگرم، عنوان قهرمانی مسابقات را کسب نمود.

آقایان مهندس علیرضا جاودانیان، امیر یاوری، پدرام محمد قاسمی و احسان کریمی به عنوان اعضای تیم دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این مسابقات حضور داشتند و دکتر هومن قاسمی نیز به عنوان استاد راهنما این تیم را هدایت می کرد.

شایان ذکر است؛ در این مسابقات سازه ها از ماکارونی، همراه با چسب و با اهداف آموزشی، برای آزمایش طراحی یا برای شرکت در مسابقات مختلف، طراحی و ساخته می شوند. هر ساله مسابقات مختلفی در سراسر جهان توسط مدارس، دانشگاه ها و مراکز آموزشی در زمینه سازه های ماکارونی و برای سنجش میزان تحمل پذیری وزن و فشار توسط این سازه ها برگزار می شود.