تاریخ و زمان انتشار : 16:21  -   1397/05/04 ارسال به دوستان

دکتر موسی خانی در مراسم تقدیر مسئولان شهرداری قزوین از افتخار‌آفرینان مسابقات جهانی ربوکاپ:
با سرمایه گذاری در حوزه ی هوش مصنوعی و نرم افزار می توانیم دستاوردهای بزرگی کسب کنیم

در مراسمی با حضور شهردار، رییس و اعضای شورای اسلامی شهر قزوین و دکتر موسی خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، از پژوهشگران و نخبه گان تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات جهانی ربوکاپ ۲۰۱۸ کانادا تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم که به میزبانی شهرداری قزوین برگزار شد، رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن گرامی داشت میلاد باسعادت امام رضا (ع)، از شهردار، رییس و اعضای شورای اسلامی شهر قزوین به دلیل برگزاری مراسمی ارزشمند به منظور تجلیل از پژوهشگران و نخبه گان تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، قدردانی کرد.

دکتر مرتضی موسی خانی با اشاره به زمان کوتاهی که از تقدیر استاندار و شهردار قزوین از افتخارآفرینی های تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات ربوکاپ آزاد ایران می گذرد، تدارک چنین برنامه ای به دلیل تقدیر از درخشش در مسابقات جهانی ربوکاپ کانادا را حرکتی ارزشمند خواند و افزود: افتخار می کنیم که مسئولان اجرایی کشور در عالی ترین سطح استان و شهر تا این اندازه به توسعه و پیشرفت های علمی توجه دارند و علاوه بر این که از لطف این عزیزان در توسعه ی دانشگاه به عنوان خانه ی اول دانشجویان و استادان بهره مند هستیم، پیشرفت ها را نیز مورد توجه قرار داده و فرزندان خود را مورد حمایت و تشویق قرار می دهند که بسیار ارزشمند است.

وی با اشاره به عدم صدور ویزا برای تعداد زیادی از پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به منظور حضور در مسابقات جهانی ربوکاپ 2018 کانادا، گزارش کوتاهی از این مسابقات ارائه و تصریح کرد: با این حال پژوهشگران ما با تلاش، غیرت و حمایت هم تیمی های خود از داخل کشور، موفق شدند 9 مقام کسب کنند که بی نظیر بود و به عنوان پرافتخارترین تیم مسابقات انتخاب شدیم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به کمبود امکانات به دلیل تحریم های ظالمانه علیه کشور اشاره و خاطرنشان کرد: این مسائل باعث شده تا در تامین قطعات ربات ها دچار مشکلات جدی شویم، اما با این حال دانشجویان و پژوهشگران ما با همه ی این کمبودها کار خود را به بهترین شکل انجام دادند و حتی با ساخت ربات هایی که به کشور ما فروخته نمی شود، یک شگفتی برای سایر کشورها رقم زدند.

دکتر موسی خانی با تاکید بر لزوم توجه به حوزه ی هوش مصنوعی و نرم افزار در کشور، گفت: سایر کشورهای همسایه هم در این زمینه سرمایه گذاری زیادی کرده اند و ما نیز با توجه به ظرفیتی که داریم با سرمایه گذاری در این عرصه می توانیم دستاوردهای بزرگ و قابل توجهی داشته باشیم.

وی در ادامه ی سخنان خود اظهار داشت: ما امروز در سایه ی امنیتی هستیم که برای آن بسیاری جان و سلامتی خود را از دست داده اند و مشکلات جدی برای خانواده های آنان ایجاد شده است، اما این امنیت را برای ما فراهم کرده اند که در خدمت مردم باشیم، مردم عزیزی که با وجود مشکلات جدی اقتصادی انواع و اقسام مالیات ها و هزینه ها را تقبل می کنند برای این که بتوانند بودجه ی آموزش و پرورش و دانشگاه ها را تامین کنند و همه ی دانشجویان و پژوهشگران ما مدیون و قدردان این از خودگذشتگی ها هستند تا بتوانند موجب افتخار کشور و پیشرفت های سرزمین عزیزمان شوند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ادامه داد: همه بر این باوریم که ایرانی هستیم و افتخار و رشد ایران، افتخار همه ی ملت ایران خواهد بود و اگر هرکجای دنیا باشیم شهروند درجه دو هستیم و کشورمان را به دشمن ترجیح نخواهیم داد. اگر برای یک پیشرفت علمی به صورت موقت از کشور خارج شویم -که در دین مبین اسلام نیز تاکید شده که علم در هر کجای دنیا باشد آن را باید فرابگیریم- ولی دِین خود به سرزمین و شهدای کشور را فراموش نمی کنیم و امیدواریم خداوند توفیق دهد تا بتوانیم در دنیا شرمنده ی این مردم نباشیم و برای این که کشوری سربلند و آباد داشته باشیم، کمک کنیم.

رییس شورای اسلامی شهر قزوین نیز در این مراسم ضمن ستایش موفقیت های دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، آن را حاصل تلاش دکتر موسی خانی و همکاران ایشان دانست و افزود: موفقیتی که با تلاش شبانه روزی این نخبگان در جمع کشورهای توسعه یافته به دست آمده ضمن اینکه برای کشور افتخار بزرگی است، برای شهر قزوین نیز افتخاری مضاعف محسوب می‌شود.

حکمت اله داودی ادامه داد: باید بررسی شود که در موضوعات شهری مانند مدیریت پسماند، ترافیک و معضل آلودگی هوا چگونه می‌توان از چنین ظرفیت های علمی استفاده کرد.

وی افزود: همچنین می‌توان با عقد تفاهم نامه ای زمینه همکاری مجموعه مدیریت شهری با دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را فراهم کرده تا بتوانیم مدیریت حوزه شهری را از حالت سنتی خارج و به سمت تکنولوژی روز دنیا و موضوعات علمی حرکت کنیم.

شهردار قزوین نیز در ادامه با تاکید بر نقش گفتمان دانش‌محور در تغییر ساختار شهرها، گفت: امروزه برای حل مشکلات شهرها و تحقق توسعه پایدار، رویکرد دانش‌محور در مدیریت شهری ضرورت دارد.

دکتر علی صفری اظهار داشت: شهرهای ما با چالش‌های عدیده و جدی از قبیل مهاجرت بی‌رویه، آسیب‌های اجتماعی، مشکلات زیست‌محیطی و فرهنگی مواجه‌اند و برای ساماندهی و حل این مشکلات، تغییر گفتمان مدیریتی از خدماتی - عمرانی به اجتماعی- فرهنگی ضروری است.

وی با بیان اینکه برای تبدیل این رویکرد به رویکرد غالب در شهرها باید نگاه دانش‌محور مبنای توسعه قرار گیرد، اظهار کرد: در شهرهای امروزی موتور توسعه با مفاهیمی همچون بازآفرینی، فناوری و نوآوری حرکت می‌کند و امروزه مدیریت شهری از گفتمان سنتی عبور کرده و به گفتمان مدیریتی دانش‌محور رسیده است.

صفری ادامه داد: برای حل مشکلات پیش رو نیاز به گفتمان علمی است که دانشگاه ها پرچم این جریان را به دست گرفته تا از دایره محدود سنتی خارج شده و به سمت علمی شدن نهاد شهرداری حرکت کنیم.

در ادامه ی این جلسه اعضای شورای اسلامی شهر قزوین نیز به بیان نظرات و دیدگاه های خود پرداختند و در پایان با اهدای جوایزی از افتخارآفرینی های اعضای تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات جهانی ربوکاپ 2018 کانادا تجلیل شد.