تاریخ و زمان انتشار : 12:20  -   1397/04/09 ارسال به دوستان

با حضور دکتر ولایتی و دکتر رهبر صورت گرفت؛

مراسم اهدای مدال های جهانی تیم رباتیک MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به موزه ی آستان قدس رضوی در مشهد مقدس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم باشکوه که با حضور دکتر ولایتی رییس هیات امنا و هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر رهبر رییس دانشگاه آزاد اسلامی، آیت اله رئیسی تولیت آستان قدس رضوی، دکتر موسی خانی رییس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، پژوهشگران و نخبگان جوان این دانشگاه و تعدادی از مسئولان برگزار شد، مدال های تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از مسابقات جهانی رباتیک به موزه ی آستان قدس رضوی اهدا شد.

رئیس هیأت موسس و هیأت امنا دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به پیشرفت در رباتیک به عنوان بخشی از فناوری هوش مصنوعی، گفت: دانشجویان ما در بین 150 واحد دانشگاهی که در کانادا جمع شده بودند، مقام اول را کسب کردند. این موفقیت نشان ‌می‌دهد ایران با اقتصاد مقاومتی می‌تواند در برابر تحریم ها پیش ببرد.

دکتر ولایتی افزود: ایران در تاریخ ثابت کرده هر قله‌ای را می‌تواند فتح کند. هیچ ملتی به اندازه ایران در پیشرفت تمدن اسلامی نقش نداشته است.

وی ادامه داد: امروز پس از پیروزی‌های نظام جمهوری اسلامی مقابل مخالفان و دشمنانش شاهد هستیم یک فرد عهدشکن می‌خواهد ایران را تحریم کند. ملت ایران از تلاش دولت برای مبارزه با این توطئه آمریکا پشتیبانی می‌کند.

رئیس هیأت موسس و هیأت امنا دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: می‌توانیم با تبدیل علم به فناوری، کشور را پیش ببریم. دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان مجموعه‌ای که 40 درصد آموزش عالی را شامل می‌شود، تصمیم دارد کارها را بر اساس حل مسائل کشور پیش ببرد.

وی در پایان از زحمات دانشجویان و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی برای رسیدن به موفقیت در مسابقات ربوکاپ تشکر کرد و گفت: به زودی شگفتی‌ها و شکوفایی‌هایی بزرگی در دانشگاه آزاد اسلامی خواهیم داشت.

تولیت آستان قدس رضوی نیز در این مراسم ضمن خیرمقدم به تیم‌های دانشجویی و دانش‌آموزی و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار داشت: رهبر انقلاب به ما آموختند توانمندی جوانان می‌تواند کشور را به پیش ببرد.

آیت الله رئیسی خطاب به جوانان مدال‌آور گفت: یکی از مسائلی که دشمن از اول انقلاب به آن تأکید می‌کند تلاش برای القاء ناکارآمدی نظام اسلامی است. دشمن می‌گفت شما نمی‌توانید نظامی اسلامی برپا کنید، اگر هم برپا کنید، نمی‌توانید آن را اداره کنید.

وی ادامه داد: در برابر حرف دشمن امام ما پرچم «ما می‌توانیم» را برافراشتند و رهبر انقلاب به ما آموختند توانمندی جوانان می‌تواند کشور را پیش ببرد. 8 سال جنگ را جوانان اداره کردند. در هر حوزه‌ای که به خدا اتکا کردیم و اعتماد به نفس داشتیم، کشور پیشرفت کرد.

آیت الله رئیسی با اشاره به موفقیت جوانان ایرانی در مسابقات رباتیک افزود: کار دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی نمادی از توانمندی است. «العلم سلطان»، توانمندی شما مقابل چشمان دانشجویان کشورهای مختلف دنیا به نمایش گذاشته شد. این نمادی از صدق فرمایشات رهبری درباره «ما می‌توانیم» است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نیز در ادامه ی این مراسم ضمن تبریک موفقیت های تیم رباتیک، گفت: این افتخارات نتیجه تلاش شبانه روزی جوانان است و همه این مدال‌آوران در مسابقات رباتیک در باشگاه پژوهشگران جوان مشغول به کار خواهند شد تا به سمت تولیدات دانش بنیان و ثروت پیش برویم.

دکتر فرهاد رهبر افزود: برگزاری این مراسم نشان می‌دهد این دانشجویان علاوه بر تفکر عمیق و تلاش، بال ایمان هم داشتند. اگر دو بال علم و ایمان در این نخبگان وجود نداشت، نمی‌توانستند به قله‌های موفقیت در عرصه‌های جهانی دست یابند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: دانشجویان این دانشگاه توانستند در بین دانشجویانی از برترین دانشگاه‌های جهان که دارای امکاناتی بیشتر از ما هستند، به موفقیت برسند. دانشجویان از شعار «ما می‌توانیم» گذشتند و به «ما توانستیم» رسیدند.

دکتر رهبر با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری درباره نقش دانشگاه خاطرنشان کرد: دانشگاه باید به داد مردم برسد و برای مسائل راه حل ارائه دهد. تولید علم باید به تولید ثروت و شغل منجر شود.

وی با تأکید بر اینکه استراتژی حل مسأله را در دستور کار قرار داده ایم، گفت: اولین سرمایه، نیروی انسانی و جوانان هستند، کسانی که این افتخارآفرینی‌ها را داشتند، قطعاً می‌توانند مشکلات جامعه را حل کنند.

رییس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز در این مراسم ضمن تقدیر از حمایت های دکتر ولایتی و دکتر رهبر طی دو سال گذشته، گفت: از مسابقات سال 2006 دانشجویان تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیت کردند مدال‌های خودشان را به آستان مقدس امام رضا(ع) تقدیم کنند.

دکتر موسی خانی افزود: در مسابقات امسال بیش از 400 تیم از 40 کشور مختلف جهان حضور داشتند که ایران به عنوان پرافتخارترین کشور و دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان بهترین دانشگاه مسابقات انتخاب شدند. همچنین بانوی محجبه‌ای از دانشگاه صنعتی شریف عنوان بهترین شرکت کننده خانم این مسابقات را به دست آورد.

وی ادامه داد: کشور کانادا امسال به ما ویزا کم داد و تیم‌های ما بعضاً با دو نفر وارد مسابقات شدند. به همین دلیل بعضی از اعضا با ارتباط اینترنتی تیم‌ها را همراهی می‌کردند. بچه‌ها برای اینکه به فینال برسند شب نمی‌خوابیدند.

دکتر موسی خانی با تشکر از حمایت‌های مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: حمایتی که جناب دکتر ولایتی و دکتر رهبر در دو سال گذشته از ما داشته‌اند بی‌سابقه است. رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پیگیر جذب بچه‌ها در دانشگاه آزاد هم هستند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با اشاره به حمایت‌های مقام معظم رهبری از دانشمندان جوان کشور به خصوص رشته رباتیک اظهار داشت: رهبر انقلاب در سطوح بالاتری از ما حمایت کردند و جوانان ما باید قدردان چنین رهبری باشیم.

رئیس کمیته ملی رباتیک کشور در ادامه به اهمیت علم رباتیک و هوش مصنوعی در رشد صنعتی کشور اشاره و خاطرنشان کرد: محوریت دانش جدید، رباتیک و هوش مصنوعی است؛ باید به این علوم توجه شود تا کالای ایرانی بتواند با کالای خارجی رقابت کند.