تاریخ و زمان انتشار : 13:54  -   1397/04/06 ارسال به دوستان

با حضور وزیر آموزش و پرورش صورت گرفت؛
استقبال از کاروان افتخارآفرین ایران در مسابقات جهانی ربوکاپ کانادا 2018

کاروان علمی و پژوهشی جمهوری اسلامی ایران با کسب 17 مقام در مسابقات جهانی ربوکاپ کانادا 2018 و کسب عنوان پرافتخارترین تیم مسابقات توسط MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، به میهن بازگشت.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران، با حضور دکتر بطحایی وزیر آموزش و پرورش، دکتر مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر زاهدی استاندار قزوین، دکتر موسی خانی رییس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران، مدیران و مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی و خانواده های دانش آموزان و دانشجویان، از مقام آوران پرافتخار کشورمان استقبال شد.

در این مسابقات تیم مرکز تحقیقات مکاترونیک دانشگاه آزاد اسلامی قزوین (MRL) موفق شد در لیگ های شبیه‌ساز امداد، جابجایی اجسام ربات امدادگر و بخش رقابت فنی ربات انسان‌نما مقام اول این مسابقات را کسب کند. این تیم همچنین در لیگ ربات انسان‌نما سایز کودک، ربات انسان‌نما سایز نوجوان و ربات امدادگر مقام دومی این رقابت ها را کسب کرد.

تیم  MRLدانشگاه آزاد اسلامی قزوین در لیگ ربات‌ صنعتی نیز رتبه سوم مسابقات را به دست آورد. در بخش فنی لیگ ربات انسان نما سایز کودک نیز تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین دو مقام دیگر به دست آورد و به این ترتیب با کسب 9 مقام، عنوان پرافتخارترین تیم مسابقات را از آن خود کرد.

شایان ذکر است؛ مسابقات جهانی ربوکاپ 2018 کانادا به میزبانی شهر مونترال با حضور بیش از۴۰۰تیم‌ قدرتمند از ایران، آلمان، آمریکا، پرتغال، اتریش، چین، برزیل، هلند، ترکیه، مکزیک، ژاپن، کانادا، سنگاپور و ... برگزار شد.