تاریخ و زمان انتشار : 18:47  -   1397/03/30 ارسال به دوستان

درخشش تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات جهانی کانادا 2018

مسابقات جهانی ربوکاپ 2018 کانادا که با حضور تیم‌های صاحب نام رباتیک جهان در حال برگزاری است، در دور مقدماتی با درخشش تیم رباتیک MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در لیگ‌های مختلف همراه بود.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران، در این مسابقات که در شهر مونترال برگزار می‌شود، در بخش دانشجویی تیم‌هایی از بهترین دانشگاه‌های دنیا با یکدیگر رقابت‌ها می‌کنند که تیم دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز به عنوان پرافتخارترین تیم ایرانی مسابقات جهانی، شروعی طوفانی در رقابت‌های امسال داشته است.

پژوهشگران تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در لیگ ربات‌های فوتبالیست انسان نما سایز کودک توانستند تیم‌هایی از کره و ژاپن را شکست داده و راهی دور بعدی مسابقات شوند. این تیم در بخش ربات فوتبالیست انسان نما سایز نوجوان نیز موفق شد نمایندگان استرالیا و اندونزی را از پیش رو بر دارد و به دور بعدی صعود کند.

تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در لیگ‌های ربات امدادگر واقعی، ربات‌های صنعتی و ربات شبیه ساز امداد نیز موفق شد با غلبه بر حریفان، به مرحله بعدی صعود کند.

همچنین تیم دانشگاه آزاد اسلامی ایلخچی نیز به عنوان یکی دیگر از نمایندهای کشورمان در این مسابقات، در لیگ ربات‌های فوتبالیست انسان نما سایز بزرگ در گروه خود به مقام سوم رسید و راهی دور بعد شد.

شایان ذکر است؛ مسابقات جهانی ربوکاپ 2018 کانادا از 28 تا 31 خرداد ماه 97 به میزبانی شهر مونترال با حضور تیم‌های قدرتمندی از ایران، آلمان، آمریکا، پرتغال، اتریش، چین، برزیل، هلند، ترکیه، مکزیک، ژاپن، کانادا، سنگاپور و ... برگزار می‌شود و کاروان علمی جمهوری اسلامی ایران نیز با تیم‌های مطرحی همچون دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دانشگاه تهران، دانشگاه‌ آزاد اسلامی ایلخچی، مدرسه سلام یوسف آباد،‌ کاوش دانش،‌ کاوش قلم،‌ فرزانگان،‌ انرژی اتمی، سینا تهران، امام محمد باقر (ع) اصفهان،‌ اژه ای اصفهان،‌ فرزانگان امین اصفهان و پژوهش‌سرای فضیلی اصفهان در بخش‌های دانشجویی و دانش آموزی آن حضور دارد.