تاریخ و زمان انتشار : 22:13  -   1397/03/28 ارسال به دوستان

آغاز مسابقات جهانی ربوکاپ کانادا با حضور پرافتخارترین تیم رباتیک ایران

مسابقات جهانی ربوکاپ 2018 کانادا با حضور تیم‌های صاحب نام رباتیک جهان از جمله تیم رباتیک MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در شهر مونترال آغاز شد.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران، در این رقابت‌های علمی-تحقیقاتی که هر سال با حضور بهترین تیم‌های رباتیک جهان، زیر نظر فدراسیون جهانی ربوکاپ و در یکی از کشورهای فعال در این زمینه، در لیگ‌های مختلف برگزار می‌شود،‌ شرکت کنندگان در دو بخش دانش آموزی و دانشجویی با یکدیگر رقابت می‌کنند.

امسال نیز این مسابقات از 28 تا 31 خرداد ماه 97 به میزبانی شهر مونترال کانادا با حضور کشورهای ایران، آلمان، آمریکا، پرتغال، اتریش، چین، برزیل، هلند، ترکیه، مکزیک، ژاپن، کانادا، سنگاپور و ... برگزار می‌شود و کاروان علمی جمهوری اسلامی ایران نیز با تیم‌های مطرحی همچون دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دانشگاه تهران و دانشگاه‌ آزاد اسلامی ایلخچی در بخش دانشجویی آن حضور خواهد داشت.

همچنین در بخش دانش آموزی نیز تیم‌های مدرسه سلام یوسف آباد،‌ کاوش دانش،‌ کاوش قلم،‌ فرزانگان،‌ انرژی اتمی، سینا تهران، امام محمد باقر (ع) اصفهان،‌ اژه ای اصفهان،‌ فرزانگان امین اصفهان و پژوهش‌سرای فضیلی اصفهان از جمهوری اسلامی ایران در این مسابقات شرکت کرده‌اند.

شایان ذکر است؛‌ تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز به عنوان پرافتخارترین تیم ایرانی مسابقات جهانی ربوکاپ، در لیگ‌ ربات‌های امدادگر، لیگ ربات‌های انسان نما سایز نوجوان و کودک،‌ لیگ ربات‌های صنعتی و لیگ ربات‌های شبیه ساز امداد در این رقابت‌ها حاضر شده است و از مدعیان اصلی این مسابقات به حساب می‌آید.