تاریخ و زمان انتشار : 10:22  -   1397/02/20 ارسال به دوستان

بازدید دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در قالب اردوی فرهنگی از سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دانشجویان این دانشگاه در قالب اردوی فرهنگی در دو نوبت از سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بازدید کرده و با تازه های نشر کتاب در بخش های علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی آشنا شدند.

از برنامه های جانبی این اردوی فرهنگی بازدید از غرفه انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی، حضور در غرفه فرهنگ سرای کتاب و شرکت در کارگاه حافظ خوانی با حضور سرکار خانم دکتر مشایخی مشاور امور فرهنگی و خانواده و کارگاه کتابخوانی با حضور زوج هنری آقای مسعود رایگان و خانم رویا تیموریان بود.

شایان ذکر است؛ این برنامه با همکاری حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی و توسط کانون فرهنگی دانشجویی نقشینه در 2 بخش (خواهران و برادران) برگزار شد.