تاریخ و زمان انتشار : 13:35  -   1396/10/11 ارسال به دوستان

نایب قهرمانی تیم دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات ملی دانشجویی موسسه بتن آمریکا

در بیستمین دوره مسابقات ملی دانشجویی موسسه بتن آمریکا شاخه ایران، تیم مرکز تحقیقات صنعت ساختمان و بتن دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در گرایش کارایی ملات، نایب قهرمان شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مسابقات که هر ساله در گرایش های مختلف شامل سازه محافظ تخم مرغ(EPD)، بتن هدف و ... توسط موسسه بتن آمریکا شاخه ایران برگزار می شود، مرکز تحقیقات صنعت ساختمان و بتن دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز شرکت می کند و تاکنون کارنامه درخشانی در این مسابقات داشته است.

امسال نیز این مسابقات به میزبانی باشگاه شرکت نفت تهران برگزار شد که دو تیم دانشجویی مرکز تحقیقات صنعت ساختمان و بتن دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این مسابقات شرکت کردند که تیم CCRC با هدایت دکتر هومن قاسمی به عنوان استاد راهنما و مهندس امیر یاوری سرپرست تیم و پدرام محمدقاسمی، محمدجواد گروهی، مهدی احمدپور، نفیسه لطفی و آرمیتا خبازان به عنوان اعضای تیم کارایی ملات، به مقام دوم رسید.