تاریخ و زمان انتشار : 11:39  -   1396/10/10 ارسال به دوستان

گرامی داشت سالروز حماسه 9 دی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

مراسم گرامی داشت سالروز حماسه 9 دی، روز بصیرت و میثاق با ولایت در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، به مناسبت فرارسیدن سالروز حماسه تاریخی و انقلابی 9 دی مراسمی با حضور استادان، کارکنان و دانشجویان در مسجد امام رضا (ع) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

در این مراسم مدیرکل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن عرض تسلیت به مناسبت سالروز وفات بانوی بزرگوار اسلام کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (س) و گرامی داشت حماسه تاریخی 9 دی، با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص ماندگاری این حماسه در تاریخ انقلاب، گفت: واقعاً همین طور است، حضور و در صحنه آمدن مردم مسلمان و انقلابی در 9 دی 88 حماسه ای تاریخی را رقم زد که چشم همه دنیا را به خود خیره کرد.

حجت الاسلام والمسلمین صفی خانی با اشاره به اهمیت و تاثیرگذاری زندگی ائمه معصوم (ع) افزود: زندگی همه ائمه معصوم(ع) الهام بخش یک زندگی معنوی، الهی و انسانی است و اگر کسی بخواهد معنا و مفهوم تقوا، بصیرت و سیاست را بفهمد باید در زندگی ائمه معصومین(ع) تامل و تدبر کند.

وی در بخش دیگری افزود: سیاستی ارزشمند است که مبانیش دین باشد؛ اگر بخواهیم بصیرت را بیاموزیم باید آن را در زندگی ائمه معصوم(ع) آموخت.

حجت الاسلام صفی خانی با اشاره به عظمت و بزرگی ملت ایران، بیان داشت: چیزی که ملت با شکوه ایران را در دنیا بلند آوازه و بلند مرتبه و بر دشمنانش چیره کرد بصیرت دینی و استقامت ایمانی است.

مدیرکل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با اشاره به مفهوم بصیرت گفت: بصیرت یعنی اینکه انسان به شناختی دست پیدا کند که راه و مسیر درست را گم نکند و دچار اشتباه و انحراف نشود. همه ائمه معصومین(ع) تلاششان بر این بود که به ما بیاموزند که راه را گم نکنیم.

شایان ذکر است؛ جامعه دانشگاهی واحد قزوین در مراسم گرامی داشت حماسه تاریخی و انقلابی 9 دی  حضوری پر شور داشتند.