کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 13:16  -   1396/09/12 ارسال به دوستان

سرپرست مرکز سنجش و پذیرش، در واحد قزوین اعلام کرد:
پذیرش دانشجو به شیوه ی جدید در دانشگاه آزاد اسلامی

سرپرست مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی که به مناسبت هفته ی پژوهش در واحد قزوین حاضر شده بود، از تغییر در شیوه ی پذیرش دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر امیررضا شاهانی با اشاره به جلسه ی اخیر شورای سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: در این جلسه که با حضور دکتر رهبر ریاست دانشگاه برگزار شد، پیشنهاد دادیم تا در شیوه ی پذیرش دانشجو در این دانشگاه تغییراتی اعمال شود که در حال انجام کارهای کارشناسی این طرح هستیم.

وی افزود: در حال حاضر در دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی و کارشناسی به دو شیوه پذیرش دانشجو داریم، یکی با آزمون از طریق کنکور سراسری که سازمان سنجش برگزار می کند و دیگری به صورت بدون آزمون؛ از طرفی مصوبه ی مجلس شورای اسلامی نیز بر پذیرش دانشجوی بدون کنکور تاکید دارد.

شاهانی ادامه داد: براساس برنامه ریزی جدید در کلیه ی رشته ها به غیر از رشته های گروه پزشکی (پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری، مامائی و ...) اگر امکان پذیر باشد، آزمون ورودی را حذف می کنیم و بدون کنکور دانشجو می پذیریم؛ البته این مساله با مکانیزم جدید و براساس سوابق تحصیلی انجام خواهیم داد.

سرپرست مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: در این شیوه جدید ما سوابق تحصیلی داوطلب را از اداره کل آموزش و پرورش استعلام می کنیم و بر مبنای معدل دیپلم و انتخاب رشته ای که داوطلب انجام داده است، جذب دانشجو خواهیم داشت.

دکتر شاهانی یادآور شد: در شیوه ی قبلی پذیرش دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی، اولویت با افرادی بود که زودتر در سامانه ثبت نام می کردند، اما در شیوه ی جدید پذیرش براساس معدل، داوطلب رشته - محل هایی را انتخاب می کند که پس از پردازش و بررسی اطلاعات، دانشجو در یک رشته- محل پذیرفته می شود.